Thursday, December 01, 2005

Saya dah 3 bulan

28/11/2005 besday haziq yang ke3 bulan. Berat badan Haziq pun dah naik 5.3kg. Kecik jer kan...hehehe. Si kenit mama ni walaupun badan kecik.. tp tulang keras. Asyik nak berdiri jer bila dukung. Kalau naik kete, bukan main tegak kepala dia nak lihat sekeliling.
Sempena birthday Haziq yang ke3 bulan ni... Haziq dapat 2 hadiah. 1 hadiah mama kasi. Mama belikan Haziq play gym kat mum's care and hadiah satu lagi.. Haziq kene injection. Haziq kene cucuk lagi hari nih. Masa masuk jarum, muka relax jer. Tapi bila jarum dah nak abis masuk, baru dia menjerit nangis. Sian anak mama. Mama peluk Haziq kuat2.. pastu Haziq pun diam... tapi sedu2 sket laa.. still rasa denyut2 kene cucuk kat peha tuh agaknye. Sian mama tengok. Tapi alhamdulillah Haziq tak demam. Cepat besar ye anak mama. Jadi anak yang baik ekkk.. cayang Haziq ngan let!