Tuesday, May 30, 2006

Wedding kat Jerantut





Sabtu lepas... Haziq iku mama dan kawan2 mama ke Jerantut, Pahang. Wedding kawan mama. Seronok tapi penat. Ni betul2 kampung punye wedding ceremony. Sangat meriah. Tambahan pula, kawan mama yang kawen ni anak tunggal... memang buat majlis besar-besaran gak laa.

Thanx pada uncle chino and uncle ludo yang sudi menjaga haziq. Haziq plak bukan main baik dia kat sane... baby paling glemer lah kata orang. Sape jer dukung... dia on aje... kawan pun ramai... tu yang dia suke tuh..

Tapi.. bila dah masuk jer kat dlm umah.. terus berubah tingkah laku dia... kalau kat sepnjang perjalanan dr jerantut ke kl dia elok jer.. kat umah pengantin tuh pun memang baik sangat... bila masuk umah jer.. terus zaaassssss.. tarik rambut mama... paaappppp... tampar muka mama.... huwaa.. sakit laa mama haziq!

No comments: