Monday, June 26, 2006

Berkhelah kat Swimming Pool Putra Permai

Hari ahad yang lalu, mama n walid bawak haziq ke swimming pool belakang umah tuh. Percubaan kali ke2 nak bawak haziq mandi. Dulu, masa kitorang gi picnic kat Waterworld Pedas, lepas mandi swimming pool, haziq demam dan selsema selama 2 minggu.. tak tido 2 malam.. sampai mama ngan walid pun dah jangkit demam sama. Terpaksa mengimport bantuan kemanusiaan dari atok haziq untuk tolong jagakan haziq sebab masa tuh haziq memang meragam jer. Maybe sebab tak sedap badan akibat demam. Tapi tu dulu....
Sekarang,
Dah pandai cepuk2 air... eksen plak nak lepas..siap tolak2 badan mama... apa kes? Dulu masuk air jer.. melompat tanak kene air.. sekarang ni... angkat dari air.. nak menangis plak.. bukan main lagi..ada plak kakak kiut yang melayan dia.. main kejar2 dlm air.. lagi laa haziq suke. Tapi mandi pun tak lama sangat.. sebab ni percubaan jer dulu... sebab takut haziq selsema cam dulu. Balik dr mandi.. lepas bilas.. mama terus pakaikan baju yang tebal sket.. lengan panjang... lomor ngan vicks.. alhamdulillah ok.. nanti leh gi mandi lagi ekkkk!!!!

No comments: