Wednesday, August 23, 2006

Syed Haziq 1st birthday aniversary pool party!


haziq, originally uploaded by Syed Syahrul Zarizi.

28 haribulan Ogos ini usia Haziq genaplah setahun. Untuk menyambut hari kelahiran budak comel ni, ahli jawatankuasa majlis akan mengadakan majlis makan-makan sambil borak-borak di rumah kami yang terletak di Apartment Putra Permai, Taman Equine, pada hari ahad 27 haribulan. Dekat sangat dengan Jusco Seri Kembangan. Sila datang sepas zohor.

Sekiranya anda ditahan oleh pak guard, cakap nak pegi rumah akak yang bawak kenari merah plate Johor. Kalau pak guard tak tahan, jangan pulak berenti lepas tu dengan baik hati serahkan My Kad anda kepada mereka. Kurang bijak tu. Terus je masuk. Oleh kerana cuaca yang panas, kami cadangkan terus ke rumah kami. Swiming pool kami dah booked sampai petang, sesiapa nak berenang, sila. Jangan pakai sluar jeans. Tolong. Ini bukan air terjun Kota Tinggi.

No comments: