Tuesday, February 12, 2008

Haziq & spender

Haziq sekarang dah terror, buang air kecik dengan besar sendiri.Cuma tido masih pakai pempes. Yang kelakonya, dia ni sebok, mesti nak pakai spender. Sampai ada masa tu time tido, pakaikanlah dia pampes. budak bijak ni pegi carik spender dia, pakai. Kalau kat dalam seluar takpa. ni kat luar. Dah macam Superman.

2 comments:

Muhammad Aqeef Aniq Bin Mohd Suffian said...

wahh haziq pandainyeeee....

sharifah said...

salam mama haziq@fahim....bestnyer haziq dah xpakai nappy...hehehe..cute bace cite dia n spendernyer...:)..dah besar rupenyer anak2 kite ni..rasa mcm baru lagi nengok eiffa n haziq baring atas sofa kat your house dulu....eiffa stil pakai nappy..dia ckp nak buang air ikut mood..kadang dah lepas baru ckp..geram jer..hopefully by the time dapat adik dia dh bleh xpakai la..save sikit..hehehe...hope to see the 2 cute litle hensome boys again soon....haritu jumpa kat wedding fiza kejap sgt n ramai org xdapat nk main dengan depa...