Friday, October 23, 2009

Mandi Kolam





Dulu masa kecik, everytime bawak Haziq ke swimmingpool, balik mesti demam. Kadang rasa serik bila nak bawak dia mandi2 camni.

Tapi baru2 ni, masa Hari Keluarga Fakulti Pendidikan UTM diadakan, banyak masa Haziq dihabiskan dalam kolam ni. Alhamdulillah nampaknya dah tahan air. Dah berani dah. Selamba jer terjun dalam air. Dan yang penting, dah tak demam.

Si Fahim plak, tengok macam terer. Tapi bila masuk air, mandi kat area budak2 jer. Mama bawak ke tengah sket dah menjerit2. last2 dia mandi sorang2 sebab semua sibuk nak mandi tengah2. Tapi bila dah hujung2 baru berani sket. Tu pun sebab mama baringkan dlm boya. Dia syok agaknye dimasukkan dlm boya camtu.

Berbaloi laa mama belikan baju swimming. Pasni bleh belajo berenang plak insya-Allah.

2 comments:

Nadra Farissa said...

eii syok nye main air.. ayoyo.. dah lame nye tak mandi swimming pool ni.. kesian farissa asyik mintak nak pi swimming.. bila la leh pi ni.. huhu..

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot